FőoldalHírek ›BORJOUR MAGNUM 2015

BORJOUR MAGNUM 2015

Borjour Magnum, 2015
 
Az év legnagyobb kóstolója. 220 borászat, 600 kóstolható bor, egy napon, a Millenáris két épületében. Az idén Valentin-napi meglepetésekkel!
 
Hol? Millenáris B és D, II., Kis Rókus u. 16-20.
Mikor? február 14., 16:00 – 22:00 (szakmai és VIP-belépővel: 14:00 – 22:00)
Belépők:
- 5900 Ft (normál), mely tartalmazza a korlátlan borkóstolót, ásványvizet és egy kóstolópoharat, 16 órától
– 10.000 Ft (VIP), mely tartalmazza a korlátlan borkóstolót, ásványvizet és egy extra minőségű kóstolópoharat, már 14 órától, valamint belépőt a Valentin-szalonba!
 
Az értékesítőhelyek listája és az online vásárlási felület itt elérhető!
 
A Borjour Magnumon a borok – több, mint 700 tétel – korlátlanul kóstolhatók a belépő megváltása után. A gasztronómiai kiállítók termékeit a helyszínen lehet megvásárolni, a standoknál.
 
A normál belépő elővételben, február 13-ig 5900 Ft, mely tartalmazza a belépőt 16 órától, a korlátlan borkóstolót, Naturaqua ásványvizet, egy 41 cl-es Róna kóstolópoharat, a Bornoteszt az összes kiállított borral és 112 kiállító akciós ajánlatait tartalmazó kuponfüzetet. A normál belépőt február 14-én a rendezvény helyszínén lehet megvásárolni 10 órától, 7500 Ft-ért.
 
A VIP belépő ára 10.000 Ft, csak elővételben kapható, a rendezvény napján már nem. Tartalmazza a belépőt 14 órától, a korlátlan borkóstolót, Naturaqua ásványvizet, belépőt a Valentin-szalonba, egy 59 cl-es Róna kóstolópoharat, a Bornoteszt az összes kiállított borral és 112 kiállító akciós ajánlatait tartalmazó kuponfüzetet.
 
A Valentin-szalonba a belépő ára 1000 Ft/fő, mely megvásárolható elővételben (csak online) és a helyszínen is. Itt a Borkaszinó játékai (borrulett, Bonbon BlackJack), illatmintás tesztek játszhatók, valamint végigkóstolható egy romantikus borsor a következő tételekkel: az Első szerelem (Basilicus Szőlőbirtok), a Flört (Katona Borház), a Szenvedélyes Hétköznapok (Miklóscsabi Pincéje), az Andalgó Zweigelt (Fekete Borpince) és a Bezerics Dani Szexi Kis Gyöngyözőbora. A párok a kóstolóról kedves emléket kapnak, a hölgy vendégek pedig virágot a Wines n’ Roses by Miklóscsabi jóvoltából.
 
Az after partyra a belépő ára 2000 Ft/fő, mely megvásárolható elővételben (csak online) és a helyszínen is. A belépő tartalmaz 2 pohár gyöngyözőbort. Az after party a D épületben lesz 22 órától.
 
Kiállító borászatok:
 
Tokaj:
Angyal Borászat és Szőlőbirtok, Áts Károly Pincészete, Babits Pincészet, Basilicus Szőlőbirtok, Béres Szőlőbirtok és Pincészet, Bodrog Borműhely, Breitenbach Pince, Chateau Cloche – Harangtorony Birtok, Gróf Degenfeld Szőlőbirtok, Erzsébet Pince, Füleky Pincészet, Galambos Pincészet, Hangavári Borászat – Firmánszky Gábor, Holdvölgy, Kardos Szőlőbirtok, Mádi Borház Manufaktúra, Megyer Pincészet, Oremus, Pannon Tokaj Pincészet, Patricius Borház, Paulay Borház és Vendégház, Porgányi Pincészet, Tokaj Pendits, Tokaj-Portius Pincészet, Radics Barni Családi Pincészete, Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet, Tállya Wines, Tokajicum, Zsirai Pincészet

Kosár

A kosár jelenleg üres.

Bejelentkezés


Elfelejtette jelszavát? Regisztráció
Kérem adja meg az email címét!