FőoldalHírek ›Nemzetközi és országos sikerek az Angyal Borászatnál

Nemzetközi és országos sikerek az Angyal Borászatnál

Nemzetközi és országos sikerek az Angyal Borászatnál

A 2013/14-es év sikerekben gazdag volt a borászat számára, mivel mind nemzetközi, mind az országos versenyeken kiváló helyezéseket értek el boraink. Ennek előzménye azon túl, hogy termékeink külsőleg és belsőleg is teljesen megújultak, és egy új koncepció mentén folytattuk borászatunk brand építését. Borkülönlegességeink, az aszú, a szamorodni és a szintén felső kategóriába sorolt birtokválogatásaink címkéjét és megjelenését megtartottuk, mivel megjelenésük óta folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapunk. A forgalmi tételek közé tartozó késői szüret, furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, rozé és syrah boraink az új arculat mellett, már új technológiával is készülnek. Ebben az évben debütált új termékünk, az Angyal Cuvée, mely furmint, hárslevelű és sárgamuskotály házasításával készült. Több tételünk volt már díjazva a Vinagora Nemzetközi Borversenyen, de „új” borunk még nem nyert helyezést, mostanáig, mivel az Angyal Cuvée-t ezüst éremmel díjazták. Erről a megmérettetésről aranyérmet hozott haza a 2008-as évjáratú 5 puttonyos aszúnk is, megismételve nagy testvére a 2001-es évjárat eredményét. Bővebben eredményeinkről:

Vinagora Nemzetközi Borverseny 2014

 Tokaji Aszú 5 puttonyos  2008 Aranyérem

 Angyal Cuvée 2013   Ezüstérem

 

 

Magyar Tudományos akadémia bora 2014

Tokaji Furmint kései szüret 2011

 

Tokaj – Hegyaljai borvidéki Borverseny 2014

Angyal Cuvée 2013 Ezüstérem

Angyal Tokaji Furmint 2013 Ezüstérem

 

XIII.Syngenta Borverseny 2014

Angyal Kékfrankos Rozé 2013 Aranyérem

 

Egyházi és világ borok versenye 2014

Tokaji Furmint Birtokválogatás 2011 Aranyérem

Tokaji Hárslevelű birtokválogatás 2011 Aranyérem

Tokaji Furmint kései szüret 2011 Aranyérem

 

Borigo Nyári borok tesztje 2014

Angyal Cuvée 2013 legmagasabb pontszámmal 87 pont

Angyal Tokaji Furmint 2013 85 pont

Angyal Rosé 2013 80 pont

 

Forgalmazás terén is számos új partnerrel büszkélkedhetünk, akik a termékek értékesítése mellett borászatunk jó hírnevét is öregbítik. Boraink közel 400 helyen, éttermekben, élelmiszer boltokban, vinotékákvan és hypermarketekben elérhető lassan az egész ország területén. Számos vevőtalálkozón, borkóstolón és boros programokon veszünk részt. Továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minél több vendéget fogadjunk borászatunk panziójába, ahol tematikus hétvégi programok keretei között, mindenki megismerje termékeinket és azok készítését. Jelenleg Nyári hétvége csomagunk fut szeptember közepéig, amikor is megkezdődik a szüreti programcsomagunk.

 

 

Program ajánlatunk 2014-ben:

Nyári hétvége programcsomag

A résztvevők az Angyal borok íz világának és készítésének megismerését követően kiránduláson vesznek részt Tokaj-Hegyalján. Ellátogatnak a méltán híres Mádi Sajtmanufaktúrába, ahol a tulajdonos kizárólag a mi vendégeink számára tart kóstolót. Délután pedig irány Tokaj, ahol hajókirándulás és tiszai halvacsora vár mindenkit. Bővebben a programról itt link www.angyalboraszat.hu:

Szüreti hétvége Hegyalján programcsomag:

Vendégeinket pince és borbemutató másnapján, reggeli után elvisszük a borászat dűlőihez, ahol pogácsával és pálinkával várjuk őket. Vendégekből csapatokat állítunk össze, és elkezdődik a verseny a legjobban szüretelő csapat díjáért. Délután learatjuk a munka gyümölcsét és lepréseljük a saját kezüleg szedett szőlőt. Bővebben a programról itt link www.angyalboraszat.hu::

Disznótoros hétvégék Hegyalján programcsomag:

A tavalyi nagy érdeklődés eredménye képen idén újra lesz disznótoros programcsomagunk! A program november első hétvégéjével indul, és várhatóan február első hétvégéjéig tart. A hagyományos disznótoros, szombaton fogadó pálinkával  és hagymásvérrel kezdődik és a végén a hurka-kolbász töltéssel végződik.Aki túl kötöttnek érzi a programot, az kikapcsolódhat a borászat wellness szigetén, míg a többiek disznótorral vannak elfoglalva! Bővebben a programról itt link www.angyalboraszat.hu::

 

Napjainkban is fejlesztések folynak a panzióban, a napokban érkezik a régen áhított medencék, mely a nyáron érkező vendégeket kikapcsolódását garantálja, és ősszel készül el az a filagória mely alatt télen kóstolhatjuk a disznótoros programok, adta finomságokat. Az épület technológiai fejlesztésen is átesik, napkollektorokkal és napelemekkel szereljük fel, melyek a hatékonyabb működést segítik elő.

Várunk mindenkit szeretettel!

Kosár

A kosár jelenleg üres.

Bejelentkezés


Elfelejtette jelszavát? Regisztráció
Kérem adja meg az email címét!